Installation och service av värmepumpar

Värmepumpar Mitsubishi
Godes Kylteknik i Halland AB

Certifierad installatör av värmepumpar

Godes Kylteknik är ett certifierat företag enligt klass 1 med full behörighet för alla värmeinstallationer. Som kund kan du känna dig säker på att installationen av din värmepump utförs enligt gällande regler och förordningar.

Luftvärmepumpar och luft-vattenvärmepumpar

För att uppnå hög driftsäkerhet och god ekonomi arbetar vi endast med värmepumpar av hög kvalitet. Godes Kylteknik är servicepartner för CTC i Halland och certifierad återförsäljare för luftvärmepumpar och luft-vattenvärmepumpar från Daikin och Mitsubishi Electric.

Service och underhållsreparation på din bergvärmepump

Godes Kylteknik erbjuder underhållsservice och reparationer på alla typer av värmepumpar.

Läs mer

Daikin


Mitsubishi
CTC värmepumpar

Daikin luft-luftvärmepumpar R-serien

Godes Kylteknik är certifierad återförsäljare för värmepumpar från Daikin. Daikins R-serie använder sig av R-32-köldmedium. R32 är effektivare än dagens köldmedium och enklare att underhålla. Dessutom är miljöpåverkan upp till 80% lägre än R410A då GWP-värdet är endast 675. Läs mer om Daikins R-serie nedan eller besök www.daikin.se

Daikin Emura R
Daikin

Daikin Emura R

Rena Linjer

När du söker form, funktion och innovation i en och samma produkt. En luft/luft värmepump som har prisvinnande design och som dessutom ger skön värme, eller kyla, med överlägsen värmeeffekt.
6 års garanti med möjlighet upp till 16 år via en trygghetsförsäkring.

Daikin Caldo R
Daikin

Daikin Caldo R

Rejält effektiv

Caldo R är en rejäl och effektiv värmepump med smart närvarosensor som reducerar temperaturen när rummet är tomt. Med sin mjuka form och tidlösa design smälter den in i alla miljöer.
6 års garanti med möjlighet upp till 16 år via en trygghetsförsäkring.

Daikin Solo R
Daikin

Daikin Solo R

Prisvärd och effektiv

Den nya prisvärda väggmodellen Solo R använder det nya miljövänliga och effektiva köldmediumet R-32. Utmärkt för både värme och luftkonditionering. Diskret design och mycket tystgående.
5 års garanti med möjlighet upp till 16 år via en trygghetsförsäkring.

Värmepumpar från Mitsubishi Electric

Vi är certifierade återförsäljare för luftvärmepumpar och luft-vattenvärmepumpar från Mitsubishi Electric.
Se ett urval av vårt utbud nedan. Välkommen att kontakta oss för mer offert eller mer information.
Alla värmepumpar nedan har 5 års garanti med möjlighet upp till 14 år via trygghetsförsäkring.

Daikin Emura R
Mitsubishi Electric

Hero

Hjälten som värmer din vardag

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Värmepumpen har även egenskaper som I SEE Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.

Daikin Caldo R
Mitsubishi Electric

Deluxe

Kraftpaketet

Deluxe, Kirigamine FH, är försedd med en rad unika funktioner för att skapa bästa komfort och behagligt inomhusklimat. Den höga verkningsgraden garanterar effektiv drift även i extremt stark kyla och gör Kirigamine FH direkt lämpad för vårt kalla nordiska klimat.

Daikin Solo R
Mitsubishi Electric

Design

Grym teknik i snygg förpackning

Väggmodell Design, Kirigamine Zen, för tankarna till ett modernt konstverk, en installation som väcker uppmärksamhet och förvåning. Kan verkligen en inomhusdel till en luftvärmepump se ut så här? Bli inte förvånad om Kirigamine Zen till och med blir ditt hems snyggaste inredningsdetalj.

Daikin Solo R
Mitsubishi Electric

Ecodan Luft/Vatten

Ett komplett system

Ecodan är ett komplett system för värme och varmvatten. Värmepumpen tar energi från uteluften och transfererar energin till Ecodan kombitank för vidare uppvärmning av vatten till radiatorer, golvvärme och varmvatten

CTC Värmepumpar

  Värmepumpar Mitsubishi

Godes Kylteknik är din lokala CTC-partner i Halland!
Vi installerar och utför service på värmepumpar från CTC.

CTC EcoAir 510-520m
CTC

CTC EcoAir 510-520m

Ger upp till 80 % lägre värmekostnader

En serie högeffektiva varvtalsstyrda luft/vattenvärmepumpar som anpassar sig automatiskt till villans, fastighetens eller den mindre industrifastighetens effektbehov under året. Vid stort effektbehov ökar effekten och vid lägre varvar kompressorn ner och effekten minskar. Tack vare detta får du alltid maximal besparing.

CTC EcoAir 406-420
CTC

CTC EcoAir 406-420

Enkel att installera

CTC EcoAir 400 är en serie luft/vattenvärmepumpar för villor, fastigheter och den mindre industrifastigheten. CTC EcoAir 400 är konstruerade för att ge högsta verkningsgrad och låg ljudnivå. CTC EcoAir 400 är en av Sveriges mest sålda luft/vattenvärmepumpar.

CTC GSi 12
CTC

CTC Gsi 12

mest varmvatten i klassen

Den högeffektiva varvtalsstyrda värmepumpen för berg-, sjö eller jordvärme. CTC GSi 12 har inbyggd varmvattenberedare och är väldigt tystgående. Med en effekt på 2,5-12 kW passar den perfekt för villans värmebehov.

CTC GS
CTC

CTC gs

Mycket låg ljudnivå

Högeffektiva värmepumpar med inbyggd varmvattenberedning och tystgående scrollkompressorer till ett mycket bra pris! Med några av Sveriges mest prisvärda värmepumpar från CTC får du pengar över till annat!